Prijswinnaars “Win uw vakantie terug!” van Reisburo Disma

Reisburo Disma heeft haar zomeractie ‘Win uw vakantie terug’ tot een succesvol einde gebracht. Alle klanten die gedurende de maand juli een reis hebben geboekt op één van de vier kantoren maakten kans om de gehele reis alsnog cadeau te krijgen!

Door middel van posters langs de weg werd er in de hele regio kenbaarheid aan deze actie gegeven. Vorige week werden de gelukkige winnaars bekend maken.

De heer en mevrouw Mutsaers uit Berkel-Enschot kregen een telefoontje van een van de medewerksters van Disma en werden uitgenodigd om de prijs op het kantoor in Tilburg in ontvangst te nemen. Maandagochtend werd, onder het genot van een kopje koffie en overhandiging van een mooi boeket bloemen, de prijs overhandigd. Het echtpaar krijgt het totale bedrag van hun geboekte vliegreis van hun 15-daagse vakantie naar Spanje terug!  “Een totale verassing! Wij hoorden pas na onze boeking dat deze actie bestond en gingen er uiteraard niet vanuit dat wij de gelukkige zouden zijn. Het zal onze vakantie een extra feestelijk tintje geven!”

Reisburo Disma zal snel weer in beraad gaan om een nieuwe en originele actie te starten zodat zij haar klanten op een leuke manier kan blijven verrassen!