Primark in Tilburg? Wat vind jij?

Tussen de Mango en de V&D op het Pieter Vreedeplein zit een gat. Ook wel ‘het gat van broodje kras’ genoemd. De geruchtenmachine draait op volle toeren. Primark lijkt dé kandidaat om het Tilburgse gat te dichten. Zit jij te wachten op een Primark in Tilburg? 

[poll id=”4″]

KeesGubbels

Naam: Kees Gubbels
Leeftijd: 74 jaar
Woonplaats: Tilburg

“Nee ik zit écht niet te wachten op een Primark. Ik adviseer mijn kinderen zelfs er niet naartoe te gaan. De manier waarop de kleding wordt geproduceerd staat mij niet aan. De kleding is enorm goedkoop, maar de werkomstandigheden in landen als India en Pakistan zijn slecht. Ik heb er niets tegen als ondernemers geld willen verdienen, maar ik juich zeker niet als Primark naar Tilburg komt.”

NoelLisa

Naam: Noël van Nieuw Amerongen (L) & Lisa de Hondt (R)
Leeftijd: beiden 14 jaar
Woonplaats: Tilburg

Lisa: “Ik vind het wel leuk als er hier een Primark komt! Nu moet ik met de trein naar Eindhoven. Dan zou ik voor iets kleins ook gewoon naar de Primark kunnen gaan. Alles is super goedkoop en heeft best wel een goede kwaliteit.”

Noël: “Ik ben er het er wel mee eens. Je hebt er gewoon veel verschillende leuke dingen en kunt er veel in één keer kopen. Ook als het duurder was zou ik er iets kopen, ik vind het gewoon leuke spulletjes.”

Bart-Wolfs

Naam: Bart Wolfs
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Tilburg

“Ik vind het een prima winkel, maar ben er in Nederland nog nooit geweest. Wel eens in het buitenland voor wat shirtjes. Ik zit niet echt te wachten op een Primark in Tilburg. maar vind de winkel wel goed passen bij de modernisering en vernieuwing van de stad.”

Foto header: FLICKR Metro Centric

//