Primeur in Brabant: Elite Model Look komt naar Tilburg

elite model look

September is de nieuwe fashionmaand in Tilburg. Zaterdag 15 september vindt de Vriendin Shopdag plaats, zondag 16 september staat mode centraal bij het Tilburg Fietst Festival in de Spoorzone en als klap op de vuurpijl heeft Tilburg de primeur in Brabant dit jaar met de Elite Model Look Casting 2018 op zaterdag 29 september.

Tilburg is een shop-walhalla

Winkelen in Tilburg is steeds leuker. Door alle ontwikkelingen in de binnenstad worden straten en gebieden met elkaar verbonden. Steeds meer grote retailers weten hun weg naar de stad te vinden, wat een mooie mix veroorzaakt tussen grote bekende merken, zoals Levi’s, Scotch & Soda en Primark, en unieke lokale ondernemers. Door de ruime keuze aan horecazaken die het centrum verrijken kunnen bezoekers een dagje shoppen met heerlijk eten en drinken. Om te laten zien dat Tilburg in de lift zit, hebben partijen uit de binnenstad waaronder Binnenstad Management Tilburg en Citymarketing samen gewerkt aan diverse campagnes. Het organiseren van de fashionmaand is daar een onderdeel van.

De catwalk van Tilburg met Elite Model Look

In Tilburg vindt op 29 september de Elite Model Look Casting 2018 plaats op het Pieter Vreedeplein. Met bekende namen zoals jurylid Mascha Feoktistova en presentatrice Anouk de Peter (bekend van RTL Telekids, Lifestyle Experience en Woontips) wordt gemikt op een jong en mode minnend publiek. Inschrijven kan nog tot 28 september via www.elitemodellook.nl. Voorafgaand aan de casting kan iedereen zich even model voelen en deelnemen aan een professionele catwalktraining. Aanmelden hiervoor kan via rsvp@elitemodellooknederland.nl. Ondernemers uit de binnenstad verzorgen tijdens de pauzes diverse modeshows, waarbij de nieuwste collecties worden gepresenteerd. Het volledige programma duurt van 11.30 tot 17.00 uur en is binnenkort te vinden op www.centrumtilburg.com en www.pietervreedeplein.nl.

Shoppen in Tilburg tijdens de Vriendin Shopdag

Tijdens de tweede editie van de Vriendin Shopdag op 15 september profiteren bezoekers bij een groot aantal winkels van leuke aanbiedingen, goodies en exclusieve Vriendin-kortingen op de nieuwste najaarscollecties. Vanaf 10.00 uur die ochtend kan men zich melden bij de Vriendin-bus op het Pieter Vreedeplein waar ze gratis, op vertoon van Vriendin 37, een Vriendin shopper kunnen afhalen die ze vervolgens op de shoproute vullen bij een geselecteerd aantal winkels. Het Vriendin-café is de hele dag geopend voor een high tea, gezellige borrel en styling- en shopadvies.