Primeur in Tilburg: kookboekensafari tijdens de Kookboeken7daagse

Kookboekensafari

Dit jaar vindt de zevende editie van de Kookboeken7daagse plaats. Bij de gespecialiseerde kookwinkels, de betere boekhandels en warenhuizen maar ook in restaurants en kookstudio’s is er van alles te doen rondom kookboeken. Tilburg beleeft dit jaar een primeur: een verrassende kookboekensafari door de stad. De Kookboeken7daagse vindt plaats van zaterdag 11 tot en met zondag 19 november.

Kookboekensafari door Tilburg

Ter gelegenheid van de Kookboeken7daagse organiseren vier ondernemers in samenwerking met Fusina Verloop, organisator van de Kookboek van het Jaar-verkiezing 2017, deze wandelroute langs vier culinaire locaties in Tilburg. Dit is het programma van de kookboekensafari:

Proef vier verrassende gerechtjes uit diverse kookboeken op zaterdag 11 november van 11.00 – 18.00 uur, zondag 12 november van 12.00 tot 17.00 uur en vrijdag 17 november van 11.00 tot 18.00 uur.

Deelnemen aan de kookboekensafari? Bestel dan een kaartje voor €25,- via info@kookboekvanhetjaar.nl onder vermelding van Kookboekensafari Tilburg. Je ontvangt een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling krijg je een ticket toegestuurd en kun je op safari!