Nieuws

De duynsberg
Let op! Dit artikel is al 989 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Prins Heerlijk en Servicecentrum De Duynsberg openen samen een restaurant

Leerwerkbedrijf Prins Heerlijk en Servicecentrum De Duynsberg hebben de handen ineen geslagen om jongeren met leerproblemen een kans te bieden en ouderen van fantastische horeca te laten genieten. Op 11 oktober wordt het geheel vernieuwde restaurant geopend.  

Op 11 oktober 2018 om 16.00 uur wordt het restaurant van servicecentrum De Duynsberg officieel geopend. Het geheel vernieuwde restaurant met daarin ook een winkel wordt gerund door Prins Heerlijk. Sinds 1 mei 2018 werken Prins Heerlijk en De Duynsberg met veel plezier samen. Jongeren met leerproblemen worden er opgeleid, en verzorgen de horeca voor de bewoners van de omliggende serviceappartementen. Ook bewoners uit de buurt zijn van harte welkom in het restaurant.

De Duynsberg en Duynsstaete

De Duynsberg en Duynsstaete vormen een complex van serviceappartementen voor ouderen aan de rand van het Wandelbos in Tilburg West. In het restaurant kunnen de bewoners van De Duynsberg elke dag terecht voor koffie, een krantje, een vergadering, een borrel, een familiebijeenkomst, een feest  of een vergadering. Daarnaast wordt elke middag in het restaurant een warme maaltijd geserveerd voor de bewoners. Ook is er in het restaurant een winkelvoorziening waar allerlei kruidenierswaren verkocht worden aan bewoners.

Jongeren kunnen hier leren en werken

Dit voorjaar hebben Tineke Gitnig, directeur/bestuurder van De Duynsberg en Ella Buijze en Gief van Schijndel, directeuren/bestuurders van Prins Heerlijk hiervoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

‘Voor onze bewoners een mooie ontwikkeling: de horeca- en winkelvoorzieningen en de worden verder verbeterd, en een enthousiaste groep jongeren gaat aan het werk in ons restaurant” aldus Tineke Gitnig. Ook Ella Buijze is enthousiast over de samenwerking: “Voor onze jongeren is dit een heel mooie plek om te kunnen leren en werken. Samen met de bewoners en medewerkers van De Duynsberg gaan we er een succes van maken”.

Prins Heerlijk biedt jongeren met leerproblemen de kans om te leren en te werken in de Horeca, Detailhandel en Zorg en Dienstverlening. Voor de jongeren van Prins Heerlijk is het restaurant van De Duynsberg een prachtige nieuwe plek om te kunnen leren en werken. Voor de bewoners van de Duynsberg is het restaurant een fijne plek om bij elkaar te komen.

Reageer op dit bericht