Prins Heerlijk opent pop-up winkel in de Nieuwlandstraat

prins heerlijk pop-up winkel

De eetwinkel van Prins Heerlijk aan het Stadshuisplein is helaas gesloten. Voor de leerlingen die een werkervaringsplek krijgen aangeboden van het bedrijf, had de locatie in hartje Tilburg helaas niet het optimale leerklimaat. Met pijn in het hart heeft Prins Heerlijk dan ook besloten om te stoppen met de huidige vorm van de winkel. Gelukkig kun je terecht bij de pop-up winkel aan de Nieuwlandstraat voor lekkere producten.

De pop-up winkel is namelijk geopend in de lunchroom die ze in het Dwaalgebied hebben zitten. Naast een gedeelte van het vaste assortiment, zijn hier een hoop cadeau pakketten te koop. Hiermee steun je een lokaal bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt en heb je ook nog eens een leuk cadeau uit Tilburg. De pop-up winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:30 – 17:00 uur. Je kunt altijd bellen naar 013-5421618 om te informeren naar het assortiment of om een bestelling door te geven.

Zoekende naar geschikte winkelformule

Ondertussen is Prins Heerlijk hard op zoek naar een winkelformule die past bij de jongeren die bij ze werken én de toekomst. Tot die tijd kun je bij ze terecht aan de Nieuwlandstraat. Blijf de website en Facebookpagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Over Prins Heerlijk

De stichting Buitengewoon leren en werken – Prins Heerlijk heeft als doel de participatie en ontplooiing van jonge mensen met ernstige leerproblemen en/of een functiebeperking. Deze jongeren ontwikkelen zich tot dienstverlenende medewerkers in de horeca, detailhandel en zorg. Zo krijgen ze een positief zelfbeeld en wordt hun zelfstandigheid vergroot.

Prins Heerlijk realiseert dit doel in zes eigen leer-werkbedrijven in de horeca en detailhandel en in samenwerking met werkgevers in de horeca, detailhandel en de zorg.