Prins Jean-Pierre d’n Irste opnieuw Prins van Kruikenstad

Prins Jean-Pierre d’n Irste presenteerde zich tijdens een drukbezochte editie van het Elf-elf bal als Prins van Kruikenstad. Samen met zijn Adjudant Rob (Reijnen) is Jean-Pierre (van der Meijs) het komende jaar weer het boegbeeld van het carnaval in Kruikenstad. Het koppel treedt aan voor het tweede opeenvolgende jaar.

Klik hier voor de foto´s van het 11/11 bal >>>

In de grote zaal van Theaters Tilburg werden zij, net als de Raad van XI, de Lijfwacht, het Bestuur en de Hofkapel, gepresenteerd aan het hooggeëerd publiek tijdens een verrassend spektakel met als thema “Ik hou van Holland”. Er werd door de aanwezige Kruiken en Kruikinnen druk meegezongen, geklapt en gedanst met de waanzinnige Radio Hollandio Roadshow. Het Elf-elf bal stond dit jaar dan ook bol van oer-Hollandse gezelligheid. Studenten van Factorium (voorheen de Tilburgse Dans- en Muziekschool) lieten zich zien met bijzondere en spectaculaire acts, waaronder een ballet op draaiorgelmuziek. Daarnaast was er het alom bekende kermisspel “Wawazda” waarbij enkele vrijwilligers de meest vreemde zaken moesten raden die door een stortkoker van boven het podium naar beneden werden gegooid.

Na de presentatie van Lijfwacht, bestuur en Raad van XI was het hoogtepunt waarop iedereen wachtte natuurlijk de presentatie van Prins Jean-Pierre. Prins Jean-Pierre d'n Irste is geen onbekende in Kruikenstad. Hij was ruim 12 jaar lid van CV Dur Toeval, maakte 4 jaar deel uit van de Raad van XI en was 5 jaar actief in het bestuur van de CST, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Ook adjudant Rob Reijnen heeft veel ervaring opgedaan als lid en voorzitter van de Raad van XI en binnen de feestcommissie van de CST. Samen gaven zij aan ontzettend veel zin te hebben om er dit jaar weer een fantastisch carnavalsjaar van te maken onder het nieuwe motto: Meepesaant doemet!

Meer informatie over Carnaval in Tilburg:
www.tilburg.com/carnaval