Prins Robèrt voor het tweede jaar Prins van Kruikenstad

Voor het tweede jaar zwaait Prins Robèrt met zijn scepter over Kruikenstad. Op het Elf Elf Bal op het Willemsplein werd niet alleen hij, maar ook zijn Adjudant Jeroen en de rest van zijn gevolg gepresenteerd. 

Om helemaal in de stemming te komen zorgden Hofkapel de Sleutelsollers, maar ook DJ Patrick, CVC de Snuupkes, KV de Fènpruuvers, CV de Jassen en Ria Valk voor de beste carnavalshits. Met de presentatie om 23.00 uur van de Raad van Elf en de Prins van Kruikenstad is het carnavalsseizoen officieel geopend.

Kort carnavalsseizoen

Het wordt een kort carnavalsseizoen dit jaar omdat carnaval in 2016 al op 6 februari begint. Hierdoor worden de voorfeesten dit jaar in twaalf weken tijd gevierd. En dat is hard werken voor de raad, gelukkig is dat geheel in lijn met het motto ‘Affeseere doe gin zeer‘. Het eerst volgende officiële evenement is het Blèrconcours op 12 december 2015. Hier wordt de beste carnavalshit van Kruikenstad gekozen.

Foto’s bekijken

Heb je het seizoen woensdag elf november ook goed ingeluid op het Willemsplein? Dan ben je waarschijnlijk ‘die lange’ wel tegen gekomen. Corné Hannink was er namelijk bij en maakte een fotoreportage van het Elf Elf Bal, de Kruiken en de Raad. Bekijk hieronder de foto’s.

Bekijk alle foto’s die Corné Hannink tijdens het Elf Elf Bal maakte in het fotoboek van Elf Elf.