Prise d’Eau Golf en Bonheur Horeca Groep verlengen samenwerking

Prise d’Eau Golf en Bonheur Horeca Groep gaan het huidige partnership verlengen. De langdurige samenwerking krijgt een vervolg, want beide partijen hebben een contractverlenging getekend tot 2035.

Het huidige exploitatiecontract liep nog tot en met 2029, maar beide organisaties hebben vertrouwen in de toekomst en willen investeren in continuïteit. Sinds 2010 exploiteert Bonheur Horeca Groep de horeca op de golfbaan: in restaurant De Gasterij, de verschillende vergaderruimtes, de bar op Driving Range en verzorgt de baancatering. In de oude boerderij genieten gasten van een kop koffie, een borrel, heerlijke lunch of verrassend diner. Niet alleen golfers, maar ook wandelaars, fietsers en de zakelijke markt weten de prachtige locatie midden in het groen van Stadsbos013 steeds beter te vinden. Tim, Nicky en Briene vormen de directie van Bonheur Horeca Groep: “Onze langdurige samenwerking met Prise d’Eau Golf wordt gekenmerkt door een sterke combinatie van verschillende doelgroepen. Met het volledig restylen en vernieuwen van de Lounge (de grootste ruimte op de eerste verdieping) en eerder de congreszalen zijn we helemaal bij de tijd. De combinatie van het (zakelijk) ontmoeten en het plezier op de baan maakt de locatie zo speciaal. We zijn erg verheugd om deze samenwerking voort te zetten en uit te breiden zowel particuliere én zakelijke gast te verrassen. Nu, en in de toekomst!”

Hedwig, Johan en Inge, directie Prise d’Eau Golf, kijken terug op de samenwerking en naar de toekomst: “We zijn blij de samenwerking met Bonheur Horeca Groep met nog eens 5 jaar te verlengen. We passen goed bij elkaar als trotse partners uit Tilburg die gastvrijheid en professionaliteit belangrijk vinden. Dat merk je elke dag; we zijn dan misschien verschillende teams, maar we werken naadloos samen als collega’s om onze golfers steeds weer een fijne dag op de golfbaan te bieden.”

Meer informatie

Wil je meer weten over Prise d’Eau? Bekijk dan snel deze website.