Prise d’Eau wint internationaal Toptracer Award met Golflounge013

Jaarlijks reikt Toptracer awards uit aan golfbanen die excelleren binnen een bepaald gebied. In totaal waren er honderd internationaal genomineerden binnen zeven verschillende categorieën. Prise d’Eau valt met Golflounge013 in de prijzen bij de VIP Bay Award. Lees snel verder!

Award voor Prise d’Eau

De Toptracer Awards jury, ofwel alle medewerkers van Toptracer, kozen Golflounge013 van Prise d’Eau als mooiste VIP Bay. De Toptracer Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meeste succesvolle Toptracer Partners van meer dan 180 Toptracer locaties in de EMEA regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Mooiste VIP Bay

Golflounge 013 is dus uitgeroepen tot de mooiste VIP Bay. De golflounge combineert de klassieke elementen van golf met een eigentijdse twist, dit maakt de . Zo staat er een grote Chesterfield-bank, een hertenkop en aan de wanden hangenclubs en oude foto’s. Robert van Tienen en graffitikunstenaar Paul Watty zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp, de uitvoering en de inrichting.

Uitslagen

1. Top VIP Bay award: Prise d’Eau Golf – Nederland
2. Top marketing award: Need Golf – UK
3. Top charity award: Close House Golf Club – UK
4. Top appearance award: Portmore Golf Park – UK
5. Top spirit award: The Park Golf Club – UK
6. Top newcomer award: Gloucester Golf Club – UK
7. Top event award: Centro Nacional de Golf – Spanje

Over Prise d’Eau

Golfbaan Prise d’Eau is de golfbaan voor Tilburg en omgeving, met 27 holes én een PAR3 baan. Op de grote Driving Range kun je vanaf twee kanten afslaan en bij het overdekte gedeelte kun je interactief oefenen met Toptracer. Er zijn veel oefenfaciliteiten om alle onderdelen van het golfen onder de knie te krijgen. Ook als je nog nooit gegolfd hebt, is Prise d’Eau een bezoek waard. Kom op zondag deelnemen aan een gratis kennismakingsles of kom met vrienden of familie een golfgame spelen. Geniet van golf, fun en entertainment in Golflounge013 en de Schrobbelèr-bar. Golfervaring is niet nodig!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Prise d’Eau Golf!