Terug van weggeweest: Private Dining bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

Private Dining

Na het succes van dit voorjaar komen Mercure Hotel Tilburg Centrum en Restaurant Taste! terug met het Private Dining arrangement.

Hierbij worden de hotelkamers omgebouwd tot luxe private dining rooms, waar je kan genieten van een heerlijk vijfgangen Taste it all at Taste! menu. Je kunt tafelen zolang als je wilt, ook na 22:00 uur, en je sluit deze unieke avond af met een comfortabele overnachting. Uiteraard is het mogelijk om de 1,5 meter te allen tijden te hanteren. Het Private Dining arrangement is hét perfecte arrangement om er tijdens de donkere dagen veilig tussenuit te gaan voor een onvergetelijke ervaring.

Private Dining

Voor dit arrangement worden alle hotelkamers omgetoverd tot privé-restaurants, waar je samen, of alleen, kunt genieten van een vijfgangen Taste it all at Taste! menu in je hotelkamer. Je krijgt naast de vijf gangen een sprankelend aperitief, een bijpassend wijnarrangement geselecteerd door sommelier Kees Verlaan en tafelwater. Om ervoor te zorgen dat je echt het gevoel hebt van een avondje uit, geven de chef-koks doormiddel van live video’s uitleg over de geserveerde gerechten en wijnen. Na het diner kun je direct je bed in duiken, waarna je de volgende ochtend verrast wordt met een ontbijt op bed.

Dineren volgens de richtlijnen van het RIVM

Bij dit Private Dining arrangement worden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM nageleefd. Zo zal het Taste it all at Taste! menu per roomservice trolley naar de hotelkamers gebracht worden, waar je zelf de gerechten van het roomservice trolley af kunt pakken. Daarnaast heeft Mercure Hotel Tilburg Centrum diverse hygiëne maatregelen getroffen, zoals het beschikbaar stellen van desinfecterende middelen. De roomservice zal bij aflevering van de gerechten altijd handschoenen en een mondkapje dragen. Daarnaast worden op verzoek de stoelen 1,5 meter uit elkaar geplaatst. Alle getroffen maatregelen vind je hier.

Voor iedereen toegankelijk

Het arrangement is voor iedereen toegankelijk: of je nu toe bent aan een romantische avond uit om te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek, een zakelijk etentje om een belangrijke deal te sluiten of het je partner gunt om even wat me-time te krijgen. Je boekt het Private Dining arrangement hier.