Proef Polly Maggoo op Hap Stap

Dit weekend kun je Tilburgs lekkerste gerechten proeven in de Interpolistuin. Zestien restaurants bieden dit jaar hun beste hapjes aan tijdens het vierdaagse redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival.  Zo ook eetcafé Polly Maggoo. Eigenaar Jaap van Ham vertelt tijdens het opbouwen van zijn tent over dit weekend.

Jaap vindt zijn tent bij uitstek thuis horen op het festival. ‘’Naast lekker eten kun je bij ons ’s avonds ook goed stappen.” En dat kan natuurlijk ook bij Hap Stap. “De sfeer is relaxed en leuk en er komt veel eigen publiek omdat het vlakbij de Korte Heuvel is.” Jaap ziet de dagplanning dan ook al voor zich. “Vanaf 11:00 uur koffie op het terras, ’s middags naar Hap Stap en daarna tot 04:00 uur door om te dansen in de Polly.”

Polly Maggoo

Polly Maggoo ken je natuurlijk van de hamburgers met goed vlees en verse groenten. En dat proef je natuurlijk ook terug tijdens Hap Stap. Voor drie munten krijg je Polly Maggoo’s specialiteit: de Streekburger van de grill met bacon, sla, rode ui, tomaat, augurken en truffelmayonaise. Voor één munt krijg je Calamaris ringen met huisgemaakt aïoli voorgeschoteld. Voor twee munten eet je een chocolade muffin met M&M’s. Kinderen krijgen voor één munt poffertjes met een toefje slagroom en poedersuiker.

De weermannen voorspellen een zonnige 29 graden dit Pinksterweekend. Jaap verwacht dan ook dat het overdag misschien wat minder druk dan ’s avonds. Rekening met het warme  weer houdt hij dan ook zeker. De extra koelers en bakken ijs worden te voorschijn gehaald. Er zijn raketjes en zomerse drankjes, zoals Aperol Spritz, en natuurlijk ijskoud wit bier en witte wijn.

Voor vrijdag, tijdens de Tilburgs Grootste Vrijdagmiddag Borrel, houdt Jaap een bijzonder feestje. Vanaf 20:00 uur nodigt hij de buren van de Interpolistuin uit bij de Polly Maggoo tent.  Maar iedereen kan natuurlijk even langs de Polly Maggoo tent komen voor  bitterballen en natuurlijk “die echte Polly Maggoo gezelligheid”.

Kijk hier voor de lijst met de gerechten van alle deelnemers.