Proefblaoze in de binnenstad

Zaterdag 6 februari aanstaande wordt het jaarlijkse Proefblaoze weer gehouden. Een week voor carnaval mogen alle dweilorkesten weer laten horen wat ze in huis hebben. Lekkere carnavalsmuziek in de Heuvelstraat, in de Stadhuisstraat en op het Piusplein. Kortom: winkelen met carnavalsmuziek.

Het Proefblaoze zal beginnen om 13.30 uur. Bij het Proefblaoze is ook altijd een prijs te verdienen. De beste band zal deze middag de trofee voor de ‘Vurlôopig Biste Bend’ in ontvangst mogen nemen. Deze trofee zal gewonnen worden door één van 30 deelnemende dweilorkesten.

Klik hier om de foto's van het Proefblaoze 2009 te bekijken >>>

De jurering zal door een strenge vakjury gedaan worden en vindt plaats in de Stadhuisstraat, waar zich twee podia zullen bevinden. De prijsuitreiking wordt uiteindelijk rond 17:00 uur gehouden op het Piusplein. Daar is door de horeca Piusplein een grote tent neergezet om de feestvreugde nog te vergroten. Natuurlijk is het voor alle Kruiken en Kruikinnen een dag om te genieten van een mooi voorproefje op carnaval, maar daarnaast is het ook dé mogelijkheid om je in te schrijven als dokmardeur, ambassadeur en ondersteuner van het openbare carnaval in Kruikenstad. Daarnaast is op het Piusplein ook een mogelijkheid tot inschrijven voor de optocht tijdens carnaval.

Kortom: mooi feestje voor jong en oud. Lekker luisteren naar carnavalsmuziek met een drankje erbij. En als je toevallig toch nog moet winkelen, kun je als rechtgeaarde Kruik meteen het nuttige met het aangename verenigen.

Lokatie:  Centrum Tilburg
Datum: 06-02-2010
Begin tijd: 13.00 uur

Meer weten over carnaval in Kruikenstad?
www.tilburg.com/carnaval