Programma Kermis Tilburg 18 juli 2014

Eindelijk is het zover! De kermis gaat van start. Vrijdag 18 juli 2014 is de eerste dag van de Tilburgse Kermis. En dat moet natuurlijk officieel geopend worden. Bekijk hier het officiële kermisprogramma Kermis Tilburg.

De officiële opening wordt in verband met de vliegtuigramp versoberd. Er wordt één minuut stilte gehouden, muziek staat minder hard.

  • 19.30 uur: Op het Stadhuisplein, ter hoogte van het Koningsplein, vindt de officiële opening plaats met kermiswethouder Erik de Ridder. Zanger Alex treedt op bij attractie De Turbine. Waar je Alex van kunt kennen? Van een ‘bossie rooie rozen’ natuurlijk! Tijdens de opening worden 3 prijzen weggegeven. Zo kun je een kermisscooter winnen, een diner bij Hooggaatie cadeau krijgen of kaartjes bemachtigen voor De Turbine.
  • 19.30 uur- 01.00 uur: Openingstijden attracties vrijdag 18 juli 2014

 

Meer over de kermis

Kijk in de agenda om te zien wat er vandaag nog meer te doen is in Tilburg. Wil je weten welke attracties er zijn? Kijk dan hier. Voor de bereikbaarheid tijdens de kermis kun je hier terecht. Voor de openingstijden, check dit artikel. Ben je op de foto gezet door één van onze fotografen? Bekijk dan vooral onze fotoboeken. Meer weten over de Tilburgse Kermis? Bekijk dan www.kermis.tilburg.com.

nieuwsafbeelding_kermistilburg