Nieuws

Let op! Dit artikel is al 192 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Programma nieuw seizoen Theaters Tilburg bekend: kaartverkoop voorjaarsseizoen start 10 december

Op het moment dat Theaters Tilburg opnieuw de deuren opent voor een speciaal, aangepast programma in de decembermaand, maakt het theater tevens het nieuwe programma voor de periode januari t/m juni 2021 bekend. De kaartverkoop voor de nieuwe ‘coronaproof’ voorstellingen & concerten start op donderdag 10 december.   

Een greep uit het aanbod

Theaters Tilburg heeft met alle geboekte artiesten en gezelschappen bekeken welke voorstellingen en concerten onder de gewijzigde omstandigheden doorgang kunnen vinden. Uitgangspunt is dat Theaters Tilburg voorstellingen wil blijven bieden, of het nu voor 30 of 200 gasten is. Gelukkig kan er een gevarieerd aanbod worden geboden, hoewel in deze tijd niets in beton gegoten is. Voor nu kan het theater namen aankondigen als Daniël Arends, Herman van Veen, Nederlands Dans Theater, musical Kinky Boots, Nasrdin Dchar, Frank Boeijen en Amsterdam Sinfonietta. De jongste theaterbezoekers kunnen zich verheugen op onder andere Pippi Powerrr en Belle & het Beest.

Veilige avond uit

Uiteraard verloopt een bezoek aan een voorstelling of concert in overeenstemming met de richtlijnen vanuit de overheid. Rob van Steen, directeur Theaters Tilburg: “We konden niet wachten om weer bezoekers te kunnen ontvangen. Juist in deze periode is het belangrijk om een ontmoetingsplek te kunnen zijn voor artiesten en publiek. Om toch de live ervaring en een avondje uit te kunnen bieden, hoe kleinschalig ook. We zijn blij dat veel artiesten en gezelschappen bereidwillig waren om mee te werken, waardoor we een heel mooi programma kunnen aanbieden. Of het nu voor 30 man publiek is, voor 60 of 200. Het is natuurlijk aanzienlijk minder dan we gewend zijn. Maar hoe bijzonder is het om er bij te kunnen zijn?”

Start kaartverkoop 10 december

Het nieuwe programma is te vinden op de website van Theaters Tilburg. De kaartverkoop start op donderdag 10 december om 12:00 uur via de website van Theaters Tilburg aan de balie en telefonisch via 013 543 22 20.