Programma Olympisch kwalificatietoernooi ijshockey in Tilburg bekend

Over twee weken is het zover! In het weekend van 15, 16 en 17 december wordt het Olympisch kwalificatietoernooi georganiseerd in IJssportcentrum Tilburg. Het Nederlands ijshockeyteam, onder leiding van bondscoach Doug Mason, gaat het opnemen tegen Spanje, Georgië en Thailand.

Het is het zeker waard om het Nederlands mannen ijshockey team aan te komen moedigen in Tilburg. In 2022 weten zij op het Ice Hockey World Championship Division IIA in Kroatië de tweede plek te bemachtigen. Afgelopen jaar speelden zij sinds 2019 weer in Divisie IB en hebben zij op het WK in Estland prima gepresteerd. Ze eindigde op de 5e plaats en behouden daardoor hun plekje in Division IB. Het Nederlands ijshockey team beschikt over de beste getalenteerde spelers van Nederland en samen met coach Doug Mason gaan ze strijden om de volgende 2 voorrondes door te komen. Met als doel het behalen van de Olympische Spelen in Italië.

Als je je eenmaal in het stadion bevindt zal de sfeer, de fanatieke spelers en het snelle spel ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit. Niets motiveert spelers meer dan juichende supporters op de tribune. Kom oranje op 15, 16 en/of 17 december steunen en help ze naar de overwinning!

Wedstrijdprogramma

Vrijdag 15 december 2023
16:30      Spanje – Thailand                      
20:00     Nederland – Georgië

Zaterdag 16 december 2023
16:30      Thailand – Nederland
20:00     Spanje – Georgië

Zondag 17 december 2023
16:30      Nederland – Spanje
20:00     Georgië – Thailand

Tickets

De voorbereidingen zijn in volle gang en de ticketverkoop loopt. Koop een dagkaart waarmee je twee wedstrijden op die dag, inclusief een wedstrijd van het Nederlands ijshockeyteam, kunt bezoeken. Of een passe-partout waarbij je 3 dagen toegang krijgt tot alle wedstrijden. Scoor je tickets via deze link!

Sponsoring

Er zijn ook diverse sponsormogelijkheden! Wij denken altijd graag met je mee om de sponsoring helemaal naar jouw wens vorm te geven. Sponsoring van het Nederlands team draagt bij aan het vergroten van je naamsbekendheid in Nederland en over de grens. Het stadion zal gevuld zijn met ijshockeyliefhebbers uit het hele land en de livestream zal in de deelnemende landen vele malen bekeken worden. Bovendien kun je je relaties en/of medewerkers een unieke belevenis aanbieden als je ze meeneemt naar een wedstrijd.