Programma Palm Parkies 2015

Haal alvast een mooi kleed uit de kast, trek je picknickmand van zolder en trommel alvast wat vrienden op. Ook dit jaar strijkt Palm Parkies weer neer in het Reeshofpark. Van 7 juli tot en met 18 augustus heb je de mogelijkheid één, twee of alle zeven Palm Parkies te bezoeken. Het programma is inmiddels bekend dus je kunt je agenda uit je tas halen.

Het programma

  • 7 juli: Van Dik Hout: Deze Nederlandse Popgroep maakte naam en faam in heel Nederland. Met nummers als ‘Stil in mij’, ‘Laat me los’ en ‘Wanhoop niet’ is Van Dik Hout een aanwinst voor Palm Parkies.
  • 14 juli: Soul Xtreme: Garantie voor een leuk feestje en een verrassend repertoire. Van soul tot disco, het komt langs tijdens een optreden van Soul Xtreme.
  • 21 juli: Level Six: Dit Belgische muzikale duo covert de beste hits en levert gegarandeerd een heerlijke zomeravond op.
  • 28 juli: The Cool Quest: Stonden eerder al in Tilburg tijdens een van de edities van Soepel. Heb je die gemist? Je hebt deze zomer de kans ze opnieuw te bewonderen in onze mooie stad. De live band speelt vooral soul en jazz platen. Met een toevoeging van funky hiphop verrast The Cool Quest menig festival.
  • 4 augustus: Frimout: Wat je kunt verwachten: Nederlandse popmuziek, recht uit het hart.
  • 11 augustus: Wipneus & Pim: DJ Duo dat als geen ander inspeelt op het publiek. Gedanst worden gaat er zeker. Wipneus & Pim maken van ieder evenement een feestje.
  • 18 augustus: Royal Beat: Afsluitende editie wordt verzorgd door deze coverband. Livemuziek wordt gecombineerd met DJ shows en dit zorgt voor een wervelende show.

Over Palm Parkies

Palm Parkies wordt in de zomerperiode (bovenstaande data) wekelijks georganiseerd in het Reeshofpark. Palm Parkies is gratis toegankelijk. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ter plekke je natje en droogje te kopen. Wij zijn in ieder geval blij dat Palm Parkies ook komende zomer terugkeert in Tilburg.

Zo kun je bij de bar terecht voor verschillende speciaalbieren (uiteraard Palm, maar ook Tripel, witbier en dergelijke) en verfijnde wijnen en cocktails.

Alvast de sfeer proeven

Ook voorgaande jaren waren wij als Tilburg.com aanwezig bij Palm Parkies om foto’s te maken. Alvast de sfeer proeven? Bekijk onderstaande plaatjes.