Programma Redhead Days 2019 uitgebreider dan ooit

Redhead Days 2019

Het festival voor roodharigen gaat bijna van start en het programma van de 2019 editie is uitgebreider dan ooit. Zo presenteert opiniemaker Gijs Rademakers van EenVandaag tijdens het festival de resultaten van zijn peiling onder roodharigen. Heel Holland Bakt finalist Cas Wolters gaat samen met bakfans aan de slag in de keuken en zo’n duizend roodharigen gaan in editiekleur teal/petrol samen op de foto in de Interpolistuin.

De 14e editie van het Redhead Days festival bestaat uit zo’n 50 activiteiten, van exposities tot lezingen, fotoshoots en verkiezingen, van kinderbingo tot kroegentocht. Daarnaast is er ook live entertainment zijn er activiteiten op het Pieter Vreedeplein, de Interpolistuin, Spoorzone, Spoorpark en het Piusplein. Roodharigen staan tijdens het festival in het middelpunt, maar iedereen is welkom bij de activiteiten.

Redhead Days Festival

In het weekend van 23 augustus t/m zondag 25 augustus vindt het Redhead Days festival voor het eerst plaats in Tilburg. Voorheen werd de roodharigendag in Breda gevierd, maar het festival vertrok vorig jaar definitief naar Tilburg. Tijdens het festival bezoeken duizenden roodharigen uit binnen- en buitenland het grootste internationale evenement voor roodharigen. Bezoekers uit zo’n 60 landen komen naar Tilburg om elkaar te ontmoeten tijdens allerlei activiteiten. Het onderlinge ‘familie’gevoel is een bijzondere ervaring. Het motto dit jaar is Nice to meet you; Tilburg maakt kennis met het festival en de festivalbezoekers maken kennis met Tilburg.

Het totale programma is te vinden op de website!