Programma Roze Maandag 21 juli 2014

Be Gay for a Day! Het is de drukst bezochte dag op de Tilburgse Kermis: Roze Maandag. Maandag 21 juli 2014 bestormen ruim honderdduizenden roze bezoekers de binnenstad van Tilburg. Het doel van Roze Maandag? De homo-emancipatie en integratie een warm hart toedragen. 

  • 11.50 uur: Aankomst RozeMaandagExpress op Station Tilburg. Vanuit de Stationstraat loopt de Roze Karavaan naar het Pieter Vreedeplein voor de officiële opening van Roze Maandag. 
  • 13.00 uur: Opening van Roze Maandag op het Pieter Vreedeplein door Anita Meyer.
  • 12.00 uur – 01.00 uur: Openingstijden attracties maandag 12 juli 2014

RozeMaandagExpress

Deze feesttrein rijdt vanaf Amsterdam CS, via Utrecht, den Bosch naar Tilburg. Kaarten zijn niet te koop, maar worden weggegeven via radiostations. Op 21 juni wordt aangegeven hoe de roze optocht van station naar het Pieter Vreedeplein precies zal lopen. Houd daarvoor de facebook-pagina en website in de gaten.

App

Speciaal voor Roze Maandag wordt er een app uitgebracht. Zowel voor iPhone als Android is deze applicatie te downloaden. Je krijgt via de app nuttige informatie en grappige functionaliteiten. Je kunt de plattegrond en routeplanner met feestlocaties vinden en natuurlijk mag InstaGay niet ontbreken.

Meer over de kermis

Kijk in de agenda om te zien wat er vandaag nog meer te doen is op Roze Maandag in Tilburg. Wil je weten welke attracties er zijn? Kijk dan hier. Voor de bereikbaarheid tijdens de kermis kun je hier terecht. Voor de openingstijden, check dit artikel. Ben je op de foto gezet door één van onze fotografen? Bekijk dan vooral onze fotoboeken. Meer weten over de Tilburgse Kermis? Bekijk dan kermis.tilburg.com.

nieuwsafbeelding_kermistilburg