Programma TOP-week vrijdag

TOP-week 2014 vrijdag 22 augustus.

  • Zwemdag (11.00-15.30 uur)

Na een hele week vol leuke activiteiten en spetterende feesten is het de hoogste tijd om even te ontspannen. Daarom organiseert de TOP-organisatie de zwemdag in recreatiebad Stappegoor. Zwemmen, zonnen en relaxen staan centraal. Om de sfeer helemaal compleet te maken, zal er uiteraard een DJ staan.

Na de zwemdag gaat het namiddagprogramma bij de studentenverenigingen weer van start, daar kun je zoals de andere dagen weer eten en feesten.

  • Namiddagprogramma studentenverenigingen (16.00-19.00 uur)
  • Diner bij studentenverenigingen (18.30-19.45 uur)
  • Eindfeest (21.00-01.00)

Een geweldige week moet natuurlijk groots worden afgesloten. Met de laatste energie die je nog hebt, geniet je deze avond in de Spoorzone van bekende DJ’s en acts. Deze avond zal je nog lang heugen. Een goed feestje voordat de TOP-week dan toch echt afgelopen is. De Spoorzone is de perfecte locatie voor dit eindfeest, dat meteen een goed voorbeeld is de vele mooie feestjes die je nog gaat meemaken als student. Tijdens het eindfeest wordt ook de ‘Mentorgroep van het Jaar’ bekend gemaakt!

OLOFfmheader

OlofFM

Ze zijn er weer! Ieder jaar tijdens de TOP-week, de Tilburgse studentenintroweek, doet Olof FM live verslag van de TOP-week en de activiteiten bij studentenvereniging T.S.C. Sint Olof. Vanuit een heus glazen huis op de parkeerplaats brengt Olof FM nieuws, weetjes en een flinke dosis onzin voor eerstejaars en doorgewinterde studenten. Tune in op 105.9 of via de livestream opwww.oloffm.nl! Olof FM, Ook Olof!

Glazenhuis