Project K(ampioen) #SAMENNAARDEHEUVEL

Het kampioenschap komt nu wel heel dichtbij! Komend weekend komen de Tricolores tweemaal in actie en directe concurrent FC Dordrecht ook. De kans is dan ook groot dat het kampioenschap dit weekend beslist wordt. Willem II speelt aanstaande vrijdag thuis tegen FC Emmen en maandag tegen Telstar. De wedstrijd tegen Telstar kan de kampioenswedstrijd worden, afhankelijk van het resultaat van FC Dordrecht. Zij spelen aanstaande vrijdag tegen Telstar en moeten maandag naar FC Den Bosch, op het oog een zeer zware wedstrijd voor de schapenkoppen aangezien FC Den Bosch periodekampioen kan worden als Willem II kampioen van de Jupiler League wordt. #SAMENNAARDEHEUVEL

Rondom het eventuele kampioenschap van Willem II worden verschillende festiviteiten georganiseerd. Natuurlijk is het lastig in te plannen wanneer de huldiging plaatsvindt aangezien Willem II hierin afhankelijk is van eigen resultaat en het resultaat van FC Dordrecht. De mogelijke scenario’s wat betreft de huldiging zijn hier te vinden.

Stichting Kingzine organiseert komende thuiswedstrijden verschillende evenementen in samenwerking met verschillende partijen. Rondom de wedstrijd tegen FC Emmen aanstaande vrijdag is de eerste editie van de Comeback Party in supporterscafé D’n Beitel. DJ Tom Kuypers staat achter de draaitafel tussen 18:30 u en 00:30 u en is van plan om het café op zijn grondvesten te laten trillen. Maandag gaat de Comeback Party verder tussen 12:00 u en 18:00 u met DJ Acceptheo. Hij heeft er heel veel zin in het gaat ervoor zorgen dat het mogelijke kampioensschap goed gevierd gaat worden.

Dat JohnBeerens.com hoofdsponsor van Willem II is bleek al de afgelopen maanden door verschillende promotie acties in Tilburg en de directe omgeving. Ook richting het mogelijke kampioenschap hebben de jongens van JohnBeerens.com niet stil gezeten. Eerder maakte zij al verschillende handtekeningskaarten van de spelers, waren zij aanwezig tijdens de carnavalsoptocht en organiseerde zij een kindermiddag bij VOAB. Natuurlijk deden zij nog veel meer met als klap op de vuurpijl de enorme banner aan het Interpolis gebouw. Al met al: Willem II was weer zichtbaar in de stad.

Afgelopen week gingen ze ook naar Traverse om verschillende daklozen een Willem II shirt aan te bieden. Daarnaast lieten ze verschillende stichtingen wedstrijden van Willem II bezoeken. JohnBeerens.com blijkt een hoofdsponsor te zijn die aan iedereen denkt. Ook Tilburg.com liet zich inspireren en speelde in op de verschillende acties van JohnBeerens.com. Met een mega kaartenactie, Willem II vlaggen aan het hoofdkantoor en het promoten van alle acties die rondom Willem II georganiseerd werden merkten wij ook dat Willem II echt leeft in de stad. Aan de supporters en de stad gaat het niet liggen: WIJ WORDEN KAMPIOEN!

Naamloos-2