Project Pater Van den Elsenplein bereikt hoogste punt

Pater van den Elsenplein

De nieuwbouw aan het Pater van den Elsenplein heeft het hoogste punt bereikt. Dit feestelijke moment is officieel gevierd in het bijzijn van de huurders van de appartementen en de commerciële ruimte, wethouder Berend de Vries, woningcorporatie Tiwos en natuurlijk de bouwers van dit mooie project.

Het nieuwbouwproject, waar ook de Jumbo gehuisvest gaat worden, is een project van VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV.

Appartementen en commerciële ruimte

Het project bestaat uit 30 sociale huurappartementen op een plint van 2.200 m² commerciële ruimte. 16 appartementen zijn met voorrang verhuurd aan wijkbewoners. De oplevering van de appartementen staat gepland medio april van dit jaar, de oplevering van de commerciële ruimte staat gepland medio mei 2020.

Op 9 mei 2019 is officieel gestart met de bouw van de 30 sociale huurappartementen en de commerciële ruimten aan het Pater van den Elsenplein te Tilburg. De appartementen hebben 2 slaapkamers, een balkon, een berging op de begane grond en worden verhuurd door Tiwos. De appartementen zijn gasloos, voorzien van drie zonnepanelen per appartement én hebben een zeer energiezuinige buitenschil.
Er zijn nog enkele commerciële ruimtes beschikbaar.

Meer informatie

Meer informatie over het project is te vinden op www.vandevenbv.nl. De inschrijfperiode voor de huurappartementen van Tiwos is inmiddels gesloten.