Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2920 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Project W, meer dan een open huis bij HvB Makelaardij

Potentiële kopers oriënteren zich tegenwoordig veel meer achter de computer of tablet dan dat zij woningen daadwerkelijk gaan bezichtigen. De bezichtiging komt pas als eerst uitvoerig de brochure is bekeken en de plattegrond is bestudeerd.

Een open huizen dag biedt voor de moderne woningzoekende uitkomst. De zaterdag is de perfecte dag en als er dan ook nog enkele woningen achter elkaar kunnen worden bekeken, kan het niet meer stuk.

‘Uit de cijfers van de afgelopen open huizen dagen blijkt dat dit soort dagen niet alleen kijkers trekt, maar zeker ook kopers’, geeft NVM-makelaar Koen Timmermans aan. ‘Dit beeld zien we niet alleen tijdens de NVM Open Huizen Dagen, maar kwam ook terug tijdens de eerste editie van Project W in november van het afgelopen jaar.’

Tijdens Project W (zaterdag 22 juni van 11:00 tot 13:00) is het niet alleen mogelijk om circa 25 woningen en appartementen vrijblijvend te bezichtigen, maar iedereen is ook van harte welkom op ons kantoor aan de Spoorlaan 432 te Tilburg. Naast een makelaar is er ook een hypotheekadviseur van De Hypotheekshop aanwezig.

’Kortom of iemand een woning wil gaan bekijken of juist even wat vragen heeft over bijvoorbeeld de Tilburgse starterslening, een Duitste hypotheek of gewoon een algemene vraag over de financiering van een woning, bij ons staat hiervoor zaterdag de deur open.’

Reageer op dit bericht