Promenade Piushaven dit weekend van start

Op 16 en 17 oktober vindt de eerste editie plaats van Promenade Piushaven. Een nieuw initiatief van Piushaven Levend Podium i.s.m. BOUWplaatsJOUWplaats en de Tilburgse makers De Kwekerij, Goed is Goed producties, Bouwjaar ’84 en Iksperiment. Voor € 12,50 zie je op één avond zeven verschillende acts op verrassende locaties in de Piushaven.

De culturele toer start en eindigt in de BOUWplaats, een creatieve broeiplaats aan de Galjoenstraat 37. Onderweg wordt het publiek verrast door inspirerende acts variërend van circus tot poëzie, dans, performance, cabaret en muziek.

Goed is Goed

Elke editie staat een andere maker aan het roer. De eerste keer is theatermaker Boy Jonkergouw van Goed is Goed Producties de programmeur. Jonkergouw: “In de werkelijkheid doen mensen al zo vaak alsof, dus in het doen alsof, zoek ik naar de werkelijkheid…”

Reserveer snel een kaartje

Het concept werkt zoals bij de bekende L’Avventura stadswandelingen. Per avond kunnen vier groepen van veertig personen deelnemen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.
Een kaartje kost € 12,50. Vooraf reserveren via promenadepius@gmail.com of 06-52658881

De volgende edities in 2016 staan gepland op:

  • 15 en 16 januari
  • 15 en 16 april
  • 17 en 18 juni 

Wandel elk seizoen mee met de nieuwste Promenade Piushaven en laat je verrassen door inspirerende acts op bijzondere en wisselende locaties in de Piushaven.

Zie ook www.piushaven.nl.