Promenade première (bekijk de foto’s)

Bekijk hier de foto's

De Schouwburgring van Tilburg is als onderdeel van de Cityring bijna gereed. Om dat te vieren zijn alle winkels aan de Schouwburgring en op de Schouwburgpromenade in feestelijke stemming. Op zaterdag 29 mei en zondag 30 mei staan wij klaar om u weer in een nieuwe omgeving te ontvangen.

Na het aanleggen van nieuwe bestrating, vernieuwing van de Cityring en het plaatsen van verlichting is de Schouwburgring weer in ere hersteld. De Schouwburgring en Schouwburgpromenade zijn klaar voor verrassend winkelen in hartje stad!

Op zaterdag 29 mei om 13.00 uur zal de heropening plaatsvinden bij de entree (bij de kerk) van de Schouwburgpromenade en zal het lint worden doorgeknipt. Voor deze bijzondere gelegenheid transformeert de Schouwburgring in een heuse entree van een belangrijke première.

Ervaar hoe het is om met een limousine naar de winkels gebracht te worden. De limousine zal de hele middag vanaf het centraal station en de cityring mensen vervoeren naar de Schouwburgring en de Schouwburgpromenade. Op de rode loper voelt u zich de ster van de middag! U wordt door uitzinnige mensen verwelkomt die u een drankje en een leuke attentie aanbieden.

Feest met ons mee, we hebben leuke acties in de winkels! Zondag 30 mei is het koopzondag.