Proosten op het nieuwe jaar: check hier leuke nieuwjaarsborrels in Tilburg op 1 januari!

nieuwjaarsborrels 1 januari

Tijdens de jaarwisseling staan er in Tilburg een hoop feestjes op het programma. Maar ook op 1 januari zijn er weer feestjes en nieuwjaarsborrels in de stad. Benieuwd wat allemaal? We zetten het voor je op een rijtje.

Feestjes op nieuwjaarsdag

The Cat’s Back & Gin Fizz presents: NIEUW

Op 1 januari staat er bij The Cat’s Back en Gin Fizz een heel tof feestje op het programma. Tijdens NIEUW geniet je bij The Cat’s Back van sets van SIENEAUX, Iris Rooth, Rups en Ricky Bianco. In de Gin Fizz draaien PYNE, Fedya Hella en Jaap Maas de platen. Entree is €5,-.

Nieuwjaarsborrel met Who’s Jarred bij ’t Elfde Gebod

Bij ’t Elfde Gebod ben je op 1 januari vanaf 15:00 uur welkom voor een nieuwjaarsborrel. Er is onder andere livemuziek van Who’s Jarred. De keuken is gesloten voor lunch en diner, maar je kunt wel wat te happen bestellen voor bij de borrel.

Nieuwjaarsborrel bij Kim’s Kroeg

Ook bij Kim’s Kroeg aan het Piusplein staat er vanaf 17:00 uur een nieuwjaarsborrel op het programma. De entree is gratis en met een hapje en drankje kun je proosten op het nieuwe jaar.

Coverbank UnderCover SoulFunk bij VINE

Ook op het Piusplein: de New Years Party bij wijnbar VINE. Om 16:00 uur gaan de deuren open en vanaf 17:00 uur kun je genieten van een optreden van coverbank UnderCover Soulfunk.

Feestje op nieuwjaarsdag bij Stadstheater De Boemel

Bij De Boemel in de Spoorzone pakken ze uit op 1 januari. Vanaf 16:00 uur kun je er terecht om lekker te komen dansen. Onder andere DJ Ron, Mr Soulmachine en Bob Color treden op. De entree is gratis.

Nieuwjaarsborrel bij Van Horen Zeggen

Van Horen Zeggen in de Stadhuisstraat opent om 16:30 uur de deuren om te proosten op het nieuwe jaar. Ze ontvangen je graag feestelijk met een glaasje bubbels en hapje van het huis. Amber de Kok zorgt voor livemuziek.P

Feest bij Café de Baret

Bij Café de Baret gaat het dak er op 1 januari traditiegetrouw tot diep in de nacht vanaf. Ga jij het nieuwe jaar inwijden met champagne, borrels en pilsjes? Dan mag je deze niet missen!

Meer informatie

Organiseer jij ook een feestje op 1 januari in Tilburg? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om dit feestje via onze kanalen onder de aandacht te brengen? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com.