Proti Cleaning uitgeroepen tot beste schoonmaakbedrijf van Nederland

https://www.freestockphotos.biz/stockphoto/16323

Het bedrijf Proti Cleaning, dat onderdeel is van Provecho Beheer B.V., is door de NBSA uitgeroepen tot het beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Daarnaast zijn ze genomineerd voor het Nationaal Business Succes Award 2016.

Proti Cleaning

Zowel het exterieur als het interieur van je bedrijfspand zijn hét visitekaartje voor (potentiële) klanten en zorgen daarnaast voor een prettige werkomgeving. Bij Proti Cleaning ontzorgen zij je volledig op het gebied van schoonmaak. Proti Cleaning is een professionele en betrouwbare partner als het gaat om schoonmaak en andere relevante diensten.

Bij schoonmaak gaat het om de kwaliteit van de medewerker, die bepaalt de mate waarin je tevreden bent en tevreden blijft. De medewerkers van Proti Cleaning hebben passie voor schoonmaak. Het gaat hierbij om de details. De medewerkers moeten schoonmaakwerkzaamheden willen zien en niet zomaar vanuit een werkrooster gaan werken. Dat onderscheidt Proti Cleaning ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven net als een zeer lage prijs. Prima schoonmaak hoeft namelijk niet duur te zijn.

 

Proti Cleaning

 

Proti Cleaning zorgt ervoor dat jouw werkomgeving dagelijks of periodiek wordt schoongemaakt. Bij Proti Cleaning stellen ze samen met jou een (werk)rooster op, waarbij ze jouw wensen en eisen afstemmen op de mogelijkheden.

De prijs

De dienstverlening van Proti Cleaning is beoordeeld met maar liefst een 9.2 als gemiddelde cijfer. Vooral de passie in schoonmaak, de transparante werkwijze en de scherpe prijs worden geroemd door de jury van de NBSA. Later dit jaar deelt Proti Cleaning mee naar het overall (over diverse branches) beste bedrijf van Nederland 2016.Proti Cleaning

Interesse?

Heb je interesse in de dienstverlening van Proti Cleaning of wil je meer informatie? Bel dan naar 085-4013535 of kijk even op de website voor het contactformulier.