Kinderkleding-tekoop.nl Winnaar Publieksprijs Thuiswinkel Award XS

Kinderkleding-tekoop.nl is door het Nederlands publiek verkozen tot dé webwinkel op het gebied van kinder- en babykleding. Kinderkleding-tekoop.nl werd door het Nederlands publiek gekozen uit 9 andere genomineerden, omdat de site gewaardeerd werd voor haar ruime aanbod, snelle service en een gebruiksvriendelijke website.  De website (2007)  komt voort uit de fysieke winkel ’T Elfje uit Tilburg  (1989). ‘t Elfje is inmiddels uitgegroeid tot een moderne winkel van 300 vierkante meter. Om klanten van buiten de regio Tilburg de mogelijkheid te bieden om snel de nieuwe collecties in huis te hebben is Kinderkleding-tekoop.nl in 2007 als webshop gestart. Als voorloper in de markt van het online verkopen van baby- en kinderkleding bleek Kinderkleding-tekoop.nl een groot succes. De webshop staat o.a.in de performance top 5 van Nederlandse e-commerce websites (Twinkle 2013) en staat in de top 100 van Nederlands grootste e-commerce websites. (Twinkle top 100)

Kinderkleding-tekoop.nl verkoopt ruim 110 topmerken die voor 17.00 besteld kunnen worden om vervolgens de volgende dag in huis te hebben.  Kinderkleding-tekoop.nl speelt in op de wens van de consument en biedt ruime keus aan merken als Vingino, Retour en Z8.

Het succes van Kinderkleding-tekoop.nl en ’t Elfje is het merkenpakket dat wij voeren in combinatie met de prijs kwaliteit verhouding die wij samen met onze leveranciers aan de klant weten te geven. Daarnaast bieden wij de laagste prijsgarantie. Andere speerpunten zijn onze service, de snelle levering en de klantvriendelijkheid. ” aldus Mike van de Wege; operationeel manager van de winkel en de webshop.

In The Harbour Club in Amsterdam zijn op donderdag, 6 maart 2014, de winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. De  Thuiswinkel Award is dé prijs op het gebied van thuiswinkelen. Om in aanmerking te komen voor een nominatie dient een webshop tenminste 75 beoordelingen te behalen. De Awards zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Onder de categorie XS worden webwinkels met een totale jaaromzet van onder €4 miljoen euro ingedeeld. Aan de hand van een onderzoek van Q&A Research & Consultancy hebben duizenden consumenten hun favoriete webwinkels beoordeeld.