Pukkemuk weer geopend voor kinderen en ouders

kinderen en ouders

Na een sluiting van bijna twee maanden heeft Pukkemuk haar deuren weer geopend. Met een aangepast protocol, goedgekeurd door de Gemeente Dongen, is Pukkemuk blij dat zij de deuren weer kunnen openen voor alle kinderen en ouders.

Maximaal aantal

Sinds vrijdag 15 mei zijn alle kinderen weer hartstikke welkom bij Pukkemuk. “We zijn blij dat wij weer kinderen een leuke dag kunnen bezorgen,” zegt Huub van Leijsen. Er zijn wel de nodige aanpassingen gedaan. Zo mogen er in het binnenpark maar maximaal 28 personen en zijn in het buitenpark maximaal 500 mensen toegestaan.

Op paden waar een kruising is, staat een markering. Op deze manier kunnen mensen zich te allen tijde aan de anderhalve meter afstand houden. Ook is de ingang anders dan de uitgang, zodat mensen elkaar nooit kruisen. Er hangen op verschillende plekken corona voorschriften waaraan iedereen zich moet houden.

Tickets

Gasten kunnen de komende maanden alleen online tickets bestellen. Er zijn dagtickets, ochtend- en middagtickets beschikbaar. Zonder een van tevoren gekocht ticket heb je helaas geen toegang. Met abonnementhouders wordt contact opgenomen. Tickets zijn te bestellen via de website van Pukkemuk. Het personeel van Pukkemuk vraagt alleen te komen wanneer je je helemaal gezond voelt, en als je ziekteverschijnselen hebt om thuis te blijven.