Pulcinos verhuist naar het pand van Eethuis Twintig

eethuis twintig

Pulcinos ruilt het ene prachtige stukje Tilburg in voor het andere prachtige stukje Tilburg. Ze vertrekken namelijk uit het Dwaalgebied en trekken in het voormalige pand van Eethuis Twintig aan de Piushaven. Benieuwd? Lees snel verder!

“Na lang zoeken en nadenken, hebben we besloten om te gaan verhuizen! We hebben een gigantisch fijne locatie, hele leuke buren en een super mooie plek nu, maar we willen graag iets meer tafeltjes binnen en meer comfort voor de gasten,” laat Pulcinos via een bericht op Facebook weten.

In november open

In oktober gaat Pulcinos aan de slag met de verbouwingen. Niet getreurd, want je kunt dan gewoon nog bij Pulcinos aan de Nieuwlandstraat terecht. Naar verwachting opent Pulcinos in november haar deuren aan de Piushaven.

Over Pulcinos

Pulcinos is in 2018 ontstaan. Pulcinos is een knusse, laagdrempelige zaak die werkt met eerlijke en lokale producten. Je kunt Pulcinos kennen van de overheerlijke limoncello. Zo maakt Pulcinos rond de feestdagen zelfs oliebollen met limoncello erin verwerkt! Je kunt natuurlijk ook goed eten bij Pulcinos, ze hebben bijvoorbeeld lekkere pasta’s, salades, tosti’s en meer heerlijke maaltijden.