PUNCH. je zintuigen tijdens de nieuwe donderdagavond van De Pont!

Vanaf donderdagavond 22 september kun je je elke donderdag laten verrassen door jonge, lokale talenten, makers en initiatieven. Elke week is er weer iets anders te beleven. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. 

Wat is PUNCH.?

De donderdagavond van De Pont wordt een avond waarin je al je zintuigen kunt laten prikkelen. Het bewonderen van kunst, dansen op muziek van DJ’s, nieuwe vrienden ontmoeten in het café of door de tuin struinen met plantenspecialist Tamara Bieck: alles is mogelijk. Eens per maand wordt er een tandje bij gezet met de editie SUPERPUNCH., dat een programma zal hebben met live performances, talks, concerten, theater en DJ’s. Tijdens deze editie bekijk je het museum eens op een andere manier.

Wat je moet weten

De eerste PUNCH. editie zal plaatsvinden op 22 september van 17:00 tot 21:00 uur in museum De Pont. Deze eerste PUNCH. avond zal ingevuld worden door Tyrone Tjong-a-Loi, de founder van Goldfished. Dit bedrijf ondersteunt de creatieve en professionele ontwikkeling van jonge, getalenteerde artiesten, designers en kunstenaars uit Tilburg. De eerste SUPERPUNCH editie zal plaatsvinden op 13 oktober, ingevuld door Amber Dijs en Pien Rutten. Zin in een avontuurlijk avondje in het museum? Aarzel niet, toegang is gratis!

Meer info

Voor meer informatie over PUNCH., volg hun Instagram hier! Meer weten over De Pont? Klik dan hier.