Purple Festival

De Fontys-introductieweek sluit vandaag groots af met het Purple Festival: een mainstage met diverse artiesten, verschillende area’s, food & beverage corners en surprise acts. Kies zelf of je met je medestudenten gaat dansen, wat actiefs gaat doen, lekker eten en drinken, loungen of meezingen! Het Purple Festival begint om 14.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Vervoer
Start je met je opleiding niet in Tilburg? Dan word je met speciale bussen van en naar het Purple Festival gebracht. Dit kost je niks. Meer informatie over de tijden en opstapplaatsen krijg je via de contactpersoon van je opleiding.
Line up:  
10402436_1454680651471295_6908871085874236373_n

Beschrijving

Purple 2014 is de gezamenlijke introductie van alle Fontysopleidingen voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Deze activiteiten worden georganiseerd op een eigen én eigenwijze manier om zo de nieuwe student welkom te heten bij hun nieuwe studie. Purple 2014 is een uiting van Denk Groter, de pay-off van Fontys. De Denk Groter-gedachte betekent groei door aandacht en uitdaging, wat inhoudt dat Fontys – naast goed onderwijs- aandacht geeft aan de nieuwe fase in hun leven, de start van een nieuwe studie. De introductie wordt op zo’n manier georganiseerd dat de eerstejaars zich thuis voelt bij Fontys en dat ze met een goed gevoel beginnen aan hun studie.
Met Purple wilt Fontys de eerstejaars studenten boeien en verbinden met Fontys, met hun medestudenten, de stad waarin zij gaan studeren en het studentenleven.De introductieweek Purple ziet er in opzet voor iedere student hetzelfde uit, en wordt georganiseerd van klein naar groot, van het leren kennen van de klasgenoot tot de kennismaking met de stad en héél Fontys. Op maandag 25 en dinsdag 26 augustus worden de activiteiten door de opleidingen verzorgd, op woensdag volgt de stadsdag in de stad waar je studeert, en op donderdag 28 augustus vindt het eerste Purple Festival plaats, een festival voor álle eerstejaars op de Beekse Bergen!Veel plezier tijdens Purple 2014!