PUUR Fitness opent haar deuren

Een welkome aanvulling op fitnessgebied opent vanaf 3 oktober haar deuren aan de Artemisstraat: Puur Fitness. Puur is kwalitatief sporten zonder poespas. Voor een heel vriendelijke prijs. Sporten kan al vanaf tien euro per maand.

Geen zwembad, bar, squash en tennisbanen bij Puur. “Er zijn heel veel mensen die gewoon willen sporten. Ze willen niet betalen voor allerlei zaken waar ze geen gebruik van maken”, zegt  Antoin Jolie, eigenaar van Puur. “Mensen komen voor of na het werk snel even een uurtje sporten. Ze nemen hun eigen drinken mee en zijn zo snel mogelijk weer weg. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij sommige concurrenten betaal je vijf tot zes keer zoveel. Door al het overbodige weg te halen kan ik met een veel lagere prijs opereren.”

Volgens Jolie is het geen low budget project. De materialen, uitstraling en fitnessapparatuur zijn even goed als bij veel duurdere concurrenten. Het is een simpele, pure manier van sporten. Vandaar ook de naam Puur.

Jolie zit nog druk in de verbouwing, die geheel volgens schema verloopt. Ondanks dat Puur nog niet helemaal af is heeft hij enkele opendagen gehad. Daar is hij erg tevreden over, er kwamen meer mensen dan gedacht. Jolie: “Er komen verrassend veel mensen die de dure concurrent makkelijk kunnen betalen, maar dat gewoon niet willen. En in dat gedeelte van de markt willen we opereren.” Vandaag, de laatste van de open zondagen, krijgt de klant één maand gratis sporten gratis bij een jaarabonnement. Ook hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.

Puur Fitness, Artemisstraat 6, meer informatie op www.puur-fitness.nl of 013-5900140