Puur sporten bij PUUR Fitness

“We zijn een beetje uit het oog verloren wat centraal staat in de fitnessbranche”, zegt Antoine Jolie, eigenaar van PUUR Fitness. Hij doelt daarmee op allerlei randzaken, die in en rondom fitnesscentra hun intrede hebben gedaan. “Wat te denken van gratis koffie en thee en zo kan ik er nog enkelen noemen. Hier staat één aspect centraal en dat is puur sporten.”

De keuze van de naam is verklaard en de prijsstelling van PUUR Fitness zingt al door Tilburg en zijn regio: vanaf tien euro per maand onbeperkt op de fiets, de loopband, de crosstrainer of de roeimachine. Maar ook de spierversterkende apparaten kunnen voor dat bedrag dagelijks worden aangesproken. Uiteraard zijn er speciale programma’s en behoort begeleiding door een personal trainer tot de mogelijkheden.

De fitnessapparatuur van Precor is ruim opgesteld (totaal 1.400 m2) en de zes grote televisiebeeldschermen bieden de sporters uiteenlopende afleiding. Antoine Jolie neemt ons mee door het pand, gaat dieper in op de reeks werkzaamheden die zijn verricht aan binnen- en buitenkant van PUUR Fitness, geeft uitleg over de fitnessapparaten en vertelt dat er ook groepslessen worden gegeven zoals Zumba en Spinning. Inmiddels is er ook al een samenwerking met de achterburen van FysioProMotions voor het doorlopen van vervolgtrajecten.

PUUR Fitness is zeven dagen in de week open vanaf 08.30 uur. Op werkdagen wordt er gesport tot 22.30 uur en in het weekeinde tot 16.00 uur.

PUUR Fitness
Artemisstraat 6
5042 XA Tilburg
T. 013-5900140
www.puur-fitness.nl