PYT Hop Session op Palm Parkies

Pak je kleedje maar vast in. Dinsdag 19 augustus kun je weer een plekje reserveren in het Reeshofpark tijdens Palm Parkies. Deze editie staat in het teken van PYT Hop Session. Twee zangeressen en de muzikanten van het vroegere PYT zullen je zeker verrassen.

PYT Hop Session

Palm Parkies presenteert graag Kiki Busio en Kimberly Maasdamme. Twee talentvolle zangeressen die elk een deel van deze avond voor hun rekening zullen nemen. Kiki en Kimberly krijgen ruggensteun van de muzikanten van het vroegere PYT. Deze muzikanten stonden eerder al samen op het podium met Nick & Simon, Charly Luske, Michelle Davids en vele anderen. In deze band vol covers en beter popwerk laten ze Kimberly en Kiki schitteren. Laat u vooral verrassen door de veelzijdigheid van deze zangtalenten.

Hoe en wat

Zoals elke dinsdag in juli en augustus vindt Palm Parkies plaats in het Reeshofpark in Tilburg. Je bent welkom vanaf 19.30 uur voor een hapje en drankje. Om 20.15 uur begint het gratis concert. De fotografen zijn als altijd trouw aanwezig op de Palm Parkies. Kom je er een tegen? Lach dan even lief en bekijk je foto daarna op www.tilburg.com.