Q Care leidt mensen op tot zorgprofessionals met eigen academie

Q Care academie

Wist je dat Q Care een eigen wondopleiding heeft? Het doel hierbij is om de kwaliteit van de zorg, zorgprofessionals en (zorg)organisaties te verbeteren. Dit doen ze door te innoveren, kennis te ontwikkelen en te delen. Door dit te doen verbetert Q Care de kwaliteit van wond- en decubituszorg bij Q Care’s zorgpartners en maken ze de wondzorg voor iedereen een stuk toegankelijker. Q Care helpt met hun geaccrediteerde scholingsaanbod bij het nog beter herkennen en behandelen van complexe wonden en decubitus.

Waarom is de Q Care Academie waardevol voor uw (zorg)organisatie?

Doormiddel van de Q Care Academie zorg je voor kwaliteitsbevordering binnen uw organisatie. Q Care heeft een compleet opleidingsaanbod beschikbaar met de ondersteuning van hun wond- en decubitusexperts, waarmee jouw organisatie het verschil kan maken. Wil jij wonden genezen? De Q Care Academie is ontwikkeld met wond- en decubitus experts en volledig volgens de (inter)nationale richtlijnen. Met als doel om de zorg van de medewerkers en zorgpartners continu te verbeteren, en zo ook de kwaliteit van de wond- en decubituszorg in Nederland. Waarom is onze E-learning waardevol voor jouw (zorg)organisatie?

  • Zorgprofessionals binden en boeien;
  • Kennis- en kwaliteitsbevordering verhogen;
  • Voldoet aan (inter)nationale richtlijnen;
  • Moderne software met online dashboard; Bepaal zelf wie er aan lessen deelnemen.
  • Volg de voortgang van cursisten.
  • Download certificaat via online dashboard.
  • Meet het niveau doormiddel vaan een eindtoets.

We bieden verschillende cursussen aan!

De Q Care Academie biedt specialistische opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals aan. Met als doel daarbij om de wond- en decubituszorg te verbeteren in Nederland. Wat is decubitus? Hoe geneest een wond? Q Care’s verpleegkundigen en wondconsulten delen via de Academie hun kennis over complexe wond, decubitus en de behandeling daarvan. Er zijn allerlei soorten cursussen met betrekking tot doorligwonden, en wat de oorzaak van de wond kan zijn of welke hulpmiddelen er voor dat soort wonden nodig zijn. Zo is er een cursus die gaat over Decubitus & AD-hulpmiddelen. Aan het einde van die cursus wordt er een luchtwisselsysteem geïnstalleerd waardoor je ziet, voelt en ervaart hoe dat voor een cliënt is. Mocht je interesse hebben in een cursus kan je altijd contact met opnemen met Q Care. Op de website staan alle cursussen nog een keer gepresenteerd met bijbehorende uitleg.