Q-Music The Party FOUT! – XL editie komt naar de Tilburgse Koepelhal

q-music

Q2Fouteparty komt zaterdag 3 november samen met de enige echte Q-Music The Party FOUT naar de Koepelhal in Tilburg met een XL editie en optredens van Paul Elstak, Het Feestteam, Def Rhymz en Q-Music (radio) dj’s! De Koepelhal zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Foute Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter!

Q2Fouteparty

Na een eerste uitverkochte editie begin dit jaar in Sporthal Dongewijk, pakt organisator Q2Events nu nog groter uit met vele optredens en special effects. Zes uur lang kun je heerlijk fout dansen, feesten en het (her)beleven van de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘We are the children of the night’; alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met drie Q-Music (radio) dj’s!

Al jarenlang is de Q2Fouteparty met Q-Music een begrip in Nederland. Zoals vernoemd, heeft dit evenement een thema en komt iedereen altijd fout verkleed. Verkleden is niet verplicht, maar waarschijnlijk val je uit de toon als je niet verkleed komt.

q-music

Kaartverkoop

De kaartverkoop is eind augustus van start gegaan en het gaat hard. Meer dan 80% is nu al verkocht en de organisatie raad aan om tijdig kaarten aan te schaffen mocht je er bij willen zijn. Kaarten kosten in de voorverkoop €17,50 via www.q2fouteparty.nl. Mochten er nog kaarten over zijn (waarschijnlijk niet) worden deze aan de deur verkocht voor €25,-. Q-Music The Party XL begint om 18:00 uur en duurt tot 00:00 uur. Zorg dat je op tijd bent, zodat je niets mist! Toegang vanaf 18 jaar.