Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3035 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Q-Outdoor Training weer gestart!

Vrijdag 14 september zijn we weer gestart  met de Q-outdoor training. Het is een pittige training in de bossen, waarbij het (rustig) lopen wordt afgewisseld met kracht- en snelheids- oefeningen.
 
Deze Q-outdoor training is een uitstekende voorbereiding op de Warandeloop in het laatste weekend van november.
 
De training start elke vrijdag om 17.30 uur, verzamelen op de parkeerplaats bij Auberge du Bonheur aan de Bredaseweg in Tilburg. De Oude Warande fungeert als trainingslocatie. De training duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Voorlopig staan de trainingen gepland tot de klok wordt verzet.
 
Hoe ziet de training eruit?
Rustig lopen in het bos wordt afgewisseld met oefeningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke elementen. De oefeningen zijn functie gericht voor onder andere vechtsporten. Naarmate de weken vorderen komt de nadruk meer te liggen op het lopen.
 
Voor wie?
Iedereen die het trainen op de sportschool een keer wil afwisselen met een training in de buitenlucht. En voor iedereen die tijdens een training net iets dieper wil gaan.
 
Wat heb je nodig?
Loopschoenen en normale sportkleding (niet te warm aankleden). Voor na afloop, droge kleding, handdoek en voldoende drinken.

Meer informatie via info@qualitysportcentre.nl

Reageer op dit bericht