Q-Promotions geeft reis weg naar winnend WK land

Met het invullen van drie eenvoudige vragen over het WK voetbal in Brazilië maak je bij Q-Promotions kans op het winnen van een reis naar het winnende WK land. Maar zijn die vragen wel zo eenvoudig?

Q-Promotions geeft een reis weg naar het winnende WK land. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze reis is het invullen van de WK finalisten, de winnaar van deze finale en de prestatie van het Nederlands elftal. In feite kiest je dus zelf de bestemming van je reis. Of de reis ook daadwerkelijk gewonnen wordt is afhankelijk van de prestaties van het betreffende land op het WK deze zomer.

Pak de prestaties van de afgelopen jaren, de FIFA ranking en de statistieken erbij, en nog valt er weinig zinnigs te zeggen over de winnaar van het WK. Niets is zo onvoorspelbaar als het voetbal, wat de vragen toch een stuk moeilijker maakt dan ze in eerste instantie lijken. “Dit maakt het juist zo spannend”, aldus directeur Tommy Grein van Q-Promotions. “Al ben je nog zo’n voetbalkenner, verrassingen blijf je altijd houden”. Wellicht de moeilijkste vraag is de prestatie van Nederland. De verwachtingen zijn dit jaar niet al te hoog, maar kan het Nederlands elftal toch verrassen?

Prachtige bestemmingen als Rio de Janeiro, Buenos Aires en Montevideo liggen in het verschiet, maar stiekem hoopt natuurlijk heel Nederland op een reis naar Zeeland, de Achterhoek of de Hoge Veluwe.
Iedereen die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft kan gratis deelnemen aan de actie via www.q-promotions.nl/wk of via facebook.com/Q.Promotions.drukwerk. Je kunt maar één keer deelnemen aan de actie.