Q-Promotions kiest voor Businesspakket van Tilburg.com om groeiambities te verwezenlijken

Tilburg.com zet zich al ruim twintig jaar in om de stad en alles wat er leeft en speelt te promoten. Tilburgse ondernemers, mooie evenementen, fijne werkgevers en veel meer: wij zetten ze graag in het zonnetje. Hiermee proberen we van iedere Tilburger een ambassadeur van de stad te maken, zodat we samen Tilburg extra op de kaart zetten. Dit doen we voor onze volgers en samen met honderden adverteerders. Sinds kort hebben we twee nieuwe samenwerkingsvormen in het leven geroepen: ons Partnerpakket en het Businesspakket. Q-Promotions heeft de prachtige primeur voor het Businesspakket. Benieuwd? Lees snel verder!

Jouw drukwerk, onze zorg. Met die belofte overtuigt Q-Promotions met kwaliteitsdrukwerk en hoogwaardige signing op maat voor een prima prijs. Q-Promotions werkt samen met ruim driehonderd leveranciers in binnen- en buitenland. Daardoor garanderen ze hoge kwaliteit, snelle levering en een lage prijs. Daarbij heb je persoonlijk contact met een enthousiaste medewerker die meedenkt en eerlijk advies geeft. Van concept tot realisatie.

Of het nu gaat om buitenreclame, promotiematerialen voor op een beurs, relatiegeschenken, briefpapier, canvasdoeken, bierviltjes, vlaggen, posters en alles daartussenin én veel meer: Q-Promotions neemt het voor je uit handen. Dit doen ze voor honderden klanten, waarvan een groot deel in de regio Tilburg. Die regionale betrokkenheid vindt Q-Promotions ook erg belangrijk. De kans is groot dat het drukwerk, de signing of de aankleding tijdens evenementen in Tilburg bij Q-Promotions vandaan komt.

‘Komende jaren willen we flink groeien’

Q-Promotions is een totaalpartner op het gebied van offline zichtbaarheid. Het bedrijf blijft groeien en heeft voor de komende jaren uiteraard ambities. Tommy Grein – eigenaar van Q-Promotions – wil graag het netwerk van Tilburg.com inzetten om bij te dragen aan deze groeiambities. “De groeiambities die wij willen verwezenlijken, zorgen voor een hoop uitdagingen. Zo willen we veel nieuwe werknemers aannemen. Met een rijkgevulde vacaturebank waar werkzoekenden in de regio terecht kunnen en de betrouwbare naam in Tilburg, denken wij dat Tilburg.com ons goed kan helpen met het werven van personeel. Daarnaast zien we Tilburg.com als goede partij om ons in de regio neer te zetten als fijne en betrouwbare werkgever, waar collega’s graag werken en naast onze groeiambities ook de eigen ambities op werkgebied kunnen bereiken.”

Laura Woestenberg – salesmanager bij Tilburg.com – is blij met Q-Promotions. “Q-Promotions is een prachtig bedrijf met een goede naam in de regio Tilburg. Het is niet voor niets dat het bedrijf in al die jaren groeit en dit ook de komende jaren wil voortzetten. Wij willen ervoor zorgen dat steeds meer Tilburgers Q-Promotions niet alleen zien als partner in signing en drukwerk, maar ook als goede werkgever.”

Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures bij Q-Promotions? Klik dan hier!

Over het Businesspakket van Tilburg.com

Met het businesspakket garanderen we je het hele jaar optimale zichtbaarheid. Met een diverse mix van posities en producten op verschillende kanalen, komen jullie op de juiste manier onder de aandacht bij de juiste bezoekers. Samen met onze campagnemanager formuleren we doelstellingen en stellen zo de jaarcampagne samen.

Wil jij zelf met jouw bedrijf optimale zichtbaarheid op het platform van Tilburg.com? Of heb je vragen over het Businesspakket?  Neem dan contact op met Laura Woestenberg via laura@tilburg.com.

Meer informatie

Wil je meer weten over Q-Promotions en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Check dan snel de website.