Qmusic The Party FOUT! komt met Jody Bernal en meerdere dj’s naar Tilburg

qmusic the party fout

Que Si, Que No: Jody Bernal komt op zaterdag 4 april 2020 naar Tilburg. Dan staat Qmusic The Party FOUT! op het programma met verschillende QMusic dj’s. Het belooft weer een legendarische foute avond te worden die je zeker niet mag missen. Sporthal Dongewijk zal de hele avond in het teken staan van deze fantastische party met als thema: hoe fouter, hoe beter!

Wie fan is van het dagelijkse Foute Uur op Qmusic kan zijn geluk niet op tijdens dit feest. De hele avond kun je muziek verwachten zoals je die ook hoort in het Foute Uur op Qmusic. Ook Mister Que Si, Que No komt optreden. Dan hebben we het natuurlijk over Jody Bernal.

Verder kun je natuurlijk foute hits zoals ‘Y-M-C-A’, ‘Una Paloma Blanca’, ‘Sex On The Beach’ en ‘We are the children of the night’ verwachten. De confetti vliegt weer door de lucht, de handen gaan omhoog en er kan weer flink worden meegezongen.

Verkleed in het thema

Qmusic The Party FOUT! is een themafeest en vrijwel iedereen komt dan ook altijd fout verkleed. Verplicht? Nee, dat niet. Maar je valt wel een beetje uit de toon als je niet verkleed bent. 90% van de bezoekers komt immers wel verkleed.

Kaartverkoop

De vorige edities van Qmusic The Party FOUT! waren volledig uitverkocht en ook nu gaat de kaartverkoop weer hard. Meer dan 60% van de kaarten is inmiddels verkocht. Zorg dus dat je op tijd je tickets aanschaft om teleurstelling te voorkomen. Tickets koop je via de website.

Let op: toegang vanaf 18 jaar.

Dit evenement wordt georganiseerd door Q2Events.