Quiet Community gaat van start met het project Happy Home

Quiet community

Quiet Community gaat van start met het project Happy Home. De huiskamer van Quiet Member Fatima ondergaat onder de leiding van Shirley Dap van Heal interior design een complete metamorfose.

Complete metamorfose

Fatima woont al meer dan 10 jaar met haar zoontje in een bescheiden woning in Tilburg centrum: “Als alleenstaande moeder is het soms best moeilijk het noodzakelijke klus- en onderhoudswerk te doen” aldus Fatima. “Toen ik de aanbieding op de Quiet site zag aarzelde ik dan ook geen moment en schreef me in voor het project”. Fatima was de eerste Quiet Member die reageerde. Deze week maakte ze kennis met het Heal interior design team. In nauw overleg gaan ze samen aan de slag. De huiskamer van Fatima wordt omgetoverd tot een warme en sfeervolle ruimte. Shirley Dap van Heal interior design heeft er echt zin in. Met haar bedrijf wil ze stukje voor stukje de wereld een beetje mooier maken: “Als je ziet wat Quiet allemaal doet en als je daar dan deel van uit mag maken dan wordt ik daar heel erg blij van”.

Sponsoren Quiet Community

Om dit project mogelijk te maken zijn we op zoek naar sponsors.
Wilt u een donatie in natura doen: o.a. verlichting, meubels, tapijten, vloeren, verf, woon accessoires etc. neem dan contact op met  info@quiet.nl

https://www.youtube.com/watch?v=AmV6YfnVm6w&feature=youtu.be