Rabobank helpt broodjeszaak Kras2 met financiering van bedrijfspand

rabobank

Sander en Susan van Ham die broodjeszaak Kras2 runnen hebben een online financiering aangevraagd voor de koop van hun bedrijfspand. In één gesprek kregen zij te horen dat de Rabobank hen daarbij wil helpen.

Sander: “Wij willen geen dure auto’s of andere filialen. Wij willen zelfstandig zijn en goed voor onszelf en onze dochter kunnen zorgen. Dat is voor ons het belangrijkste. De investering in ons eigen pand helpt daar natuurlijk bij, want dan hebben we ook iets voor onze oude dag.”

Een broodjeszaak zoals je die vroeger zag

Kras2 is de opvolger van Kras. Deze broodjeszaak was van de ouders van Susan en was een bekende plek in Tilburg sinds de jaren 70. Susan: “Wij maken hier alles zelf. De salades, de taarten. Allemaal ambachtelijk. Eigenlijk is dit een broodjeszaak zoals je die vroeger zag.” Het stel is inmiddels alweer tien jaar bezig in het knusse pand aan de Willem II straat. Sander: “We hebben ons pand gekocht en dat scheelt direct in de maandlasten. Verder bouwen we zo ook een stukje pensioen op.” Hij startte de aanvraag van de bedrijfshypotheek online bij de Rabobank.

Eigen bedrijfspand

“Dat online aanvragen was even wennen, maar met wat hulp van mijn accountant viel het aanleveren van de gegevens mee. Het is ook wel logisch dat dingen digitaal gaan als je snel duidelijkheid wil.” En snel ging het, want vrijdag verstuurde Sander online zijn dossier en maandag zat hij tegenover zijn accountmanager van Rabobank Tilburg. Sander: “Dat was natuurlijk een spannend moment, maar er was meteen een klik. Voor mijn gevoel hadden we binnen een kwartier de handen op elkaar. Dat ik alle gegevens al van tevoren had aangeleverd, heeft daarbij zeker geholpen.” Inmiddels hebben Sander en Susan de offerte getekend en staat het pand op hun naam.

Ook een financiering in één dag?

Wil jij ook een financiering in één dag? Of het nu gaat om een zakelijke lening voor je bedrijfspand, extra werkkapitaal of de investering in bedrijfsmiddelen. Je krijgt bij Rabobank snel duidelijkheid over je financieringsaanvraag. Bekijk de website en start je aanvraag online.