Rabobank kleurt Tilburg Ten Miles 2013 oranje

Geen wereldrecords, maar velen hebben zichzelf overwonnen. Tilburg Ten Miles 2013 was een feest. Een feest dat dit jaar opvallend oranje kleurde!

Lopen voor een wereldtijd of ‘de eer’. Meedoen is voor de meeste deelnemers belangrijker dan het eremetaal. Dit jaar heeft Rabobank Tilburg en omstreken met een record aantal Rabolopers deelgenomen aan de Tilburg Ten Miles.

Trots!
Het RaboHouse, de spandoeken langs het parcours, de Raboboog bij de start en finish….En wat te denken van de talloze Rabolopers in hun eigen opvallende Raboloopshirt?! Op alle looponderdelen waren ze te herkennen en kleurden zij de straten van Tilburg feloranje. We zijn trots op het feit dat Rabobank Tilburg en omstreken haar naam heeft verbonden aan het evenement dat door velen wordt ervaren als een heus volksfeest.

Lopen voor het goede doel
In het RaboHouse werd druk bezocht en aan het einde van de middag mocht directievoorzitter Wim Bens een cheque overhandigen aan Mirjam Bogaarts, de vertegenwoordigster van het Inloophuis Midden-Brabant. Iedere Raboloper heeft hieraan bijgedragen want per deelnemer schonk Rabobank Tilburg en omstreken een bedrag aan het Inloophuis. Dankzij de bijna 1600 Rabolopers die liepen voor het goede doel ontving het Inloophuis een cheque ter waarde van € 3.750 Euro.

We hebben vele positieve reacties ontvangen. Daarom is het goed om te weten dat Rabobank Tilburg en omstreken haar naam ook in 2014 aan de Tilburg Ten Miles verbindt.