Rabobank nieuwe hoofdsponsor Tilburgs Netwerkdiner

Tilburgs Netwerkdiner

Op 20 juli vond de officiële ondertekening plaats van de samenwerking tussen Rabobank Tilburg en omstreken en Stichting Tilburgs Netwerkdiner. Rabobank steunt de stichting als hoofdsponsor, waardoor de continuïteit van de organisatie van evenementen voor Tilburgse ondernemers ook het komende jaar gegarandeerd is.

Betrokken

Rabobank Tilburg en omstreken is enthousiast over het concept en het informele karakter van het Tilburgs Netwerkdiner. De Rabobank is sowieso erg betrokken bij lokaal ondernemerschap en ondersteunt daarnaast verenigingen en stichtingen met kennis, haar netwerk en regelmatig ook met financiële middelen.

Jan Willem de Jongh, directeur Bedrijven van Rabobank Tilburg en omstreken over het Tilburgs Netwerkdiner: “Wij zijn een lokaal betrokken bank met veel expertise en bevoegdheden in de eigen omgeving. Verbinding met Tilburgse ondernemers is voor ons een belangrijk speerpunt. Met onze ondersteuning van het Tilburgs Netwerkdiner maken we het mede mogelijk dat ondernemers elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.”

Uniek

Stichting Tilburgs Netwerkdiner bestaat inmiddels bijna zes jaar en er hebben reeds 31 evenementen plaats gevonden. Tijdens de diners ontmoeten ondernemers uit Midden-Brabant in klein gezelschap elkaar om kennis te maken en ervaringen te delen. Dit steeds op een wisselende, unieke locatie in Tilburg of directe omgeving.

Het netwerkdiner is opgericht door Raldo Neven (Neven Fotografie) en Maggie van Kempen (Estate Internet). Samen met Harold Dingemans (Counters) vormen zij het bestuur, dat ondersteund wordt door diverse commissieleden.

Tilburgs Netwerkdiner Ontmoet

Op 26 september organiseert de Stichting voor de eerste keer Tilburgs Netwerkdiner Ontmoet, in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Tilburg en omstreken. De organisatie is in handen van commissieleden van het Tilburgs Netwerkdiner en de Rabobank. De bank zorgt dat de avond zo aantrekkelijk mogelijk is voor ondernemers om zich in te schrijven voor slechts € 20,-.

De avond is inclusief diner, dranken en een inhoudelijk gevarieerd programma gecombineerd met ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie en aanmelden via: https://www.tilburgsnetwerkdiner.nl/agenda/tnd-ontmoet. De helft van de inkomsten gaat bovendien naar een Tilburgs goed doel, dat op de avond zelf bekend gemaakt zal worden. Meer informatie vind je op www.tilburgsnetwerkdiner.nl.