Rabobank studentenbank

Rabo studentenpakket

Je studententijd; de periode in je leven waarin je jezelf ontwikkelt en je ambities probeert waar te maken. De Rabobank denkt mee met de Tilburgse student. Anders dan je misschien verwacht, bieden ze voor studenten een stuk meer dan enkel financiële producten. Het hele jaar door is de Rabobank actief in het Tilburgse studentenleven.

Door: Lieke Gerards (De T)

Momenteel is de bank bezig met het opzetten van een jongeren community om studenten en jongeren aan de start van hun carrière te ondersteunen. De Next Generation Community. Met deze community brengen ze jongeren in contact met mensen uit het werkveld of het bedrijfsleven. Een vierdejaarsstudent die plannen heeft om een eigen bedrijf te starten kan bijvoorbeeld in contact komen met een ervaren ondernemer in zijn/haar branche. Een uurtje praten kan dan tot waardevolle inspiratie/kennisoverdracht leiden. Rabobank biedt een breed netwerk, contacten en wellicht kan je terecht voor een stage- of arbeidsplaats.

Ook heeft de Rabobank met studentenverenigingen T.S.R. Vidar, T.S.V. Plato,  St. Olof, studentensportvereniging FOSST en studievereniging stichting Studentenraad SPECO (S.R.S.) een meerjarige samenwerking. Diverse andere studieverenigingen ondersteunen ze op incidentele basis.

Wist je dat..

  • Het gratis Rabo StudentenPakket veel voordelen biedt? Je hebt alles in één: betalen, sparen, mobiel,- en internetbankieren. Ook heb je altijd de beschikking over je geld doordat je 24/7 je saldo kunt checken.
  • Een studieschuld kan in de toekomst minder kans op een hypotheek betekenen
  • Je niet moet vergeten je inboedel te verzekeren, ook de spullen buitenshuis zoals je laptop of mobiele telefoon
  • Je via www.rabobank.nl/studeren de 18-jaar-check kan doen
  • Wanneer je een Rabo StudentenPakket opent, een voucher ontvangt waarmee je bij café Bolle een Rabo Studentenhap krijgt. Kijk op www.rabobank.nl/tilburg voor het actieaanbod en de voorwaarden.