Rabobank Tilburg en omstreken zoekt nieuwe ledenraadsleden

Ledenraadsleden

Rabobank Tilburg en omstreken is op zoek naar zes nieuwe ledenraadsleden. Belangstellenden kunnen reageren tot 16 juni 2017.

Rabobank

De Rabobank is al ruim 110 jaar een coöperatie. Zij hebben geen aandeelhouders, maar leden. De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken bestaat uit 40 leden, een dwarsdoorsnede van de ruim 33.000 leden van hun coöperatieve bank. Via hun ledenraad kunnen leden invloed uitoefenen. Op het beleid van de bank, de dienstverlening, op de wijze waarop zij de maatschappelijke verantwoordelijkheid invullen en op de bestemming van de winst. Want als coöperatieve bank  willen ze de samenleving versterken.

Nieuwe ledenraadsleden

In de ledenraad zitten leden uit het hele werkgebied: Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle. Zij vinden het belangrijk dat de samenstelling van de ledenraad een goede afspiegeling is van het totale ledenbestand. Rabobank wil graag mensen van autochtone en allochtone afkomst uit de verschillende kernen, mannen en vrouwen, in verschillende leeftijdscategorieën. Ook is het belangrijk dat er in de ledenraad een goede balans is tussen particulieren en ondernemers. In verband met de huidige samenstelling van de ledenraad nodigen zij de volgende groepen nadrukkelijk uit om te solliciteren: kandidaten tot 35 jaar, kandidaten van allochtone afkomst en vrouwelijke kandidaten. In Tilburg verwelkomen zij graag een winkelier met een goed netwerk in de binnenstad.

Meer informatie

Op www.rabobank.nl/tilburg staat meer informatie en een sollicitatieformulier.