Rabobank verdeelt 200.000 euro onder verenigingen en stichtingen

Rabobank Tilburg en omstreken start dit jaar met Clubkas Campagne om verenigingen en stichtingen te helpen hun doelen te bereiken. De ruim 34.000 leden van de bank kunnen hun favoriete clubs helpen door hun stem uit te brengen. Op deze manier verdelen de leden € 200.000,- onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de campagne. Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden tot 15 september.

Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne

Alle verenigingen uit het werkgebied van Rabobank Tilburg en omstreken (Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle) die bankieren bij de bank en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. De Rabobank Clubkas Campagne komt voor verenigingen en stichtingen in de plaats van een  donatie of sponsoring. De campagne vindt één keer per jaar plaats. Om kans te maken op een bijdrage in 2018 moeten clubs deelnemen aan de campagne van 2017.

Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne kan via de website. Op deze website staan ook de voorwaarden voor deelname. De inschrijfperiode voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne loopt nog tot en met vrijdag 15 september. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vindt je op de website van Rabobank Tilburg en omstreken.