Radioprogramma Kermis FM bekend gemaakt

Kermis FM

Elk jaar doet Kermis FM live verslag van de Tilburgse Kermis. Ook dit jaar staat het programma vol met bekende namen, talenten, dj’s en radiogasten. Zo komen onder andere Sander Hoogendoorn (3FM), Lars Boele (QMusic), Edwin Noorlander (Radio 538) en Marieke Elsinga (QMusic) naar Tilburg om samen met Kermis FM een groot feest van te bouwen.

Nieuwe talenten

Naast de bekende namen van de Nederlandse radio zijn er ook een aantal aanstormende talenten die bij Kermis FM komen draaien. Zo komen Lieke de Kok (Efteling Radio), Tessa Mol (Roulette FM), Nelleke Arnout (Glow FM/KX Radio), Patrick Coelho (WILD FM/KX Radio) en Niels van der Veen (538 Hitzone/Glow FM) langs om live verslag te doen.

Hoofdredacteur Arno Leblanc op de website van Kermis FM: ”We willen graag een mooie combinatie van bekende dj’s en veelbelovende talenten en dat is weer fantastisch gelukt. En natuurlijk ook dagelijks vrouwen op de radio. Het wordt een fantastische kermis!”

Radioprogramma Kermis FM

Kermis FM begint vrijdagavond om 19:00 uur tijdens de opening van de kermis. Ze gaan er alles aan doen om er tien dagen lang een feestje van te maken. Benieuwd naar het volledige programma?  Check dan snel de Radiogids van Kermis FM.

Kermis FM

 

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!