Ramen noodles, lobster & burgers, curry’s en meer: DADAWAN geopend in Tilburg

DADAWAN Tilburg

Na een flinke verbouwing is het eindelijk zover: DADAWAN Tilburg is geopend aan de Heuvelring in de plint van het vernieuwde MIDI-complex! Hier geniet je vanaf nu van heerlijke fusion gerechten met een mix tussen de Oosterse en Westerse keuken. Het motto van de zaak is om gerechten van over de hele wereld te serveren voor iedere portemonnee. Wij nemen je mee door de highlights van de menukaart. Nieuwsgierig?

Het was al langer bekend dat DADAWAN zich zou vestigen in Tilburg, maar nu kan iedereen er terecht om de gerechten zelf te ervaren. Bijzonder aan de nieuwe vestiging: een deel van de bediening is in handen van robots. Zo kan het zo zijn dat er een robot aan je tafel komt met je bestelde drankjes.

Ramen noodles, stone plates en veel meer

Zoals gezegd ligt de focus bij DADAWAN dus vooral op gerechten geïnspireerd uit de Aziatische keuken. Zo kun je er terecht voor vier verschillende varianten van ramen noodles. Ook één van de signature gerechten van de zaak, zijn de verschillende stone plates. Deze bestaan uit vlees of vis met heerlijke groenten en teriyaki saus. Wat bij veel DADAWAN-vestigingen een populair gerecht is: de lobster en burger. Voor nog geen €25,- geniet je bij DADAWAN namelijk van een halve kreeft én een hamburger met friet en salade. Uiteraard staan er ook diverse losse hamburgers op het menu en kun je de kreeft ook los bestellen (voor nog geen €20,- per halve kreeft).

Liefhebbers van curry’s zijn bij de nieuwkomer in de Tilburgse binnenstad ook aan het juiste adres. Zo hebben ze drie soorten verschillende curry’s op het menu staan. Liever samen verschillende gerechtjes delen? Dat kan natuurlijk ook. Er staan namelijk verschillende sushi-rolls en side dishes op het menu. Denk aan gyoza, springrolls, gepaneerde kipreepjes, gefrituurde garnalen en veel meer.

Op het menu staat voor ieder wat wils. Zo staan er ook diverse vegetarische gerechten op. De volledige menukaart kun je hier bekijken.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over DADAWAN Tilburg? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele acties en veel meer? Volg de zaak dan vooral op Instagram. 

DADAWAN is van dinsdag tot en met zondag van 12:00 – 22:00 uur geopend.